Mosa-ic: Kennis delen - Samen werken!

Kennis delen. Samen werken. Vier belangstellingsgebieden geven een massa mogelijkheden.
Onze partners zijn niet langer alleen bedrijven maar organisaties in de profit en non-profitsector. Mosa-ic wil samenwerken maar ook vernieuwen en werken aan competenties.

Mosa-ic is dus hét platvorm van de scholengemeenschap waar tal van spelers mekaar ontmoeten:

  • leerlingen en personeel in het dagonderwijs
  • onze partners: externe organisaties in de profit en non-profitsector
  • volwassenen in de brede regio


Onze leerkrachten worden bijgeschoold om hun professionalisering te blijven garanderen. Leerlingen krijgen boeiend les in een uitdagende en modere leeromgeving. Externe organisaties doen een beroep op Mosa-ic om opleidingen op maat aan te bieden en hen zo op te nemen in een professionaliseringsproces. Dienstverlening ontwikkelt zich ook in het uittesten van nieuwe materialen, gereedschappen en software.

Daarnaast organiseren we ook een jobmarkt, seminaries, workshops en demodagen. We werken samen met Qrios en Syntra om volwassenen uit de regio een mooi aanbod te kunnen aanbieden aan opleidingen in de avonduren, enzovoort.

Men kan dus stellen dat we een verhaal schrijven dat nooit af is!

Onze opleidingen

Bedrijfsopleidingen op maat

Mosa-ic biedt opleidingen op maat voor bedrijven met specifieke wensen. Deze opleidingen kunnen binnen de gebouwen van Mosa-RT doorgaan of binnen het bedrijf zelf.
Indien gewenst kan de cursusinhoud in samenspraak met het bedrijf worden bepaald. Zo worden er accenten gelegd die voor het bedrijf belangrijk zijn.
Uiteraard kan er ook gebruik gemaakt worden van een aantal subsidie mogelijkheden zoals KMO-portefeuille, FVB, OCH, FTML, OOM, ...

Klik hieronder op het logo Mosa-ic om een overzicht te zien welke opleidingen er op maat kunnen aangeboden worden.

Volwassenenonderwijs in samenwerking met Qrios en Syntra

In samenwerking met Qrios en Syntra worden er een aantal opleidingen aangeboden voor volwassenen. De meeste van deze opleidingen worden na schooltijd gegeven en richten zich op een breed publiek. Er worden informatica opleidingen aangeboden maar ook personenverzorging, koken, houtbewerking, autotechnieken, fotografie, talen, enzovoort.

Wil je weten welke opleidingen Qrios en Syntra aanbieden, klik hieronder op de logo's om een zicht te krijgen op hun aanbod.

 

Print-vriendelijke versiePDF versie

     

Comments