Opendeuravond eerste graad

Op 22 maart zetten we onze deuren open! Je bent van harte welkom in de drie vestigingen van onze eerste graad om kennis te maken met onze studierichtingen en om de warme sfeer in onze school op te snuiven. Tot dan! 

Lees meer »

Zorgdag

Ontdek de Mosa-RT Zorgdag, een uniek evenement gericht op leerlingen van de derde graad in Verzorging, Kinderzorg, en Thuis- en Bejaardenzorg/Zorgkundige. De Zorgdag biedt zorgorganisaties de kans om rechtstreeks in contact te treden met toekomstige zorgprofessionals. Onze leerlingen worden voorbereid op sollicitatiegesprekken en kijken ernaar uit om u te ontmoeten en individuele gesprekken te voeren. We streven naar een dynamische interactie, waarbij de leerlingen de stands bezoeken om meer te leren over uw organisatie en de carrièremogelijkheden die u biedt.

Lees meer »

Jobmarkt

Op dinsdag 23 april 2024 vindt er opnieuw een jobmarkt plaats voor leerlingen van de derde graad STEM. Een ideaal moment voor leerlingen en bedrijven om kennis te maken met elkaar maar ook werkzoekenden zijn welkom. Inkom is gratis!

Lees meer »