1A

Lessentabel eerste leerjaar A met talentenpakketten

 

Talentenpakket 1: Latijn en cultuur

Heb je interesse voor de klassieke talen (Latijn en Grieks) en de klassieke cultuur? Dan is dit talentenpakket geknipt voor jou. Als je op het tweede leerjaar voor de basisoptie Latijn wil kiezen, zal je in het eerste jaar voor dit pakket moeten kiezen. 

Vakken: Latijn en cultuur: 4 uur

Talentenpakket 2: Maatschappij en welzijn

Ben je geboeid door de mens en zijn milieu? Ben je sociaal voelend en wil je je sociale vaardigheden verder ontwikkelen? Ben je creatief en experimenteer je graag in de keuken? Dan is dit talentenpakket geknipt voor jou. Als je dit pakket kiest, krijg je een extra differentiatie uur Frans en wiskunde. De leerkracht geeft vediepende oefeningen aan leerlingen die meer uitdaging nodig hebben. Andere leerlingen krijgen meer tijd om de basisleerstof te verwerken.

Vakken:

 • Maatschappij en welzijn: 2 uur
 • Differentiatie Frans: 1 uur
 • Differentiatie Wiskunde: 1 uur

Talentenpakket 3: STEM

Heb je interesse voor techniek? Wil je meer weten over technologische snufjes? Dan is dit talentenpakket geknipt voor jou. Je leert een aantal technieken binnen hout, metaal en kunststof en je wordt uitgedaagd om zelf oplossingen uit te werken voor technische vraagstukken.

Ook als je dit pakket kiest, krijg je een extra differentiatie uur Frans en wiskunde. De leerkracht geeft verdiepende oefeningen aan leerlingen die meer uitdaging nodig hebben. Andere leerlingen krijgen meer tijd om de baisisleerstof te verwerken.

Vakken:

 • STEM: 2 uur
 • Differentiatie Frans: 1 uur
 • Differentiatie wiskunde: 1 uur

 

Talentenpakket 4: Sport

Ben je sportief aangelegd en wil je een aantal sporten leren kennen die niet in de LO-les aan bod komen? Dan is dit talentenpakket geknipt voor jou.

Ook als je dit pakket kiest, krijg je een extra differentiatie uur Frans en wiskunde. De leerkracht geeft verdiepende oefeningen aan leerlingen die meer uitdaging nodig hebben. Andere leerlingen krijgen meer tijd om de basisleerstof te verwerken.

Vakken:

 • Sport: 2 uur
 • Differentiatie Frans: 1 uur
 • Differentiatie wiskunde: 1 uur

Talentenpakket 5: Creatief met taal

Heb je interesse voor podium- en woordkunsten? Wil je de Nedelrandse taal op een creatieve manier gebruiken? Dan is dit talentenpakket geknipt voor jou. Ook als je dit pakket kiest, krijg je een extra differentiatie uur Frans en wiskunde. De leerkracht geeft verdiepende oefeningen aan leerlingen die meer uitdaging nodig hebben. Andere leerlingen krijgen meer tijd om de basisleerstof te verwerken.

Vakken:

 • Creatief met taal: 2 uur
 • Differentiatie Frans: 1 uur
 • Differentiatie wiskunde: 1 uur
Print-vriendelijke versiePDF versie

Eerstegraadsschool
  Kinrooi                +32 89 70 25 43
  Maaseik               +32 89 56 32 32
  Neeroeteren         +32 89 86 46 65

 

Campus  Mosa-RT  +32 89 56 30 59 
   A
lgemeen: 
info [at] mosa-rt [dot] be
    info [at] mosa-rt [dot] be (F)inancieel: boekhouding [at] mosa-rt [dot] be

 

Centrum Leren en werken +32 89 56 81 86

 

                         

Comments