De onderwijsmodernisering, wij zijn er klaar voor!

In september 2021 starten we op campus Mosa-RT met de onderwijsmodernisering in het derde jaar. In september 2022 volgt het vierde jaar.

Hieronder vind je volgende informatie: 

  • Twee uitgebreide informatiesessies voor de ouders. Eentje over de overgang van 2A naar het derde jaar en eentje over de overgang van 2B naar het derde jaar.

  • Een duidelijk overzicht van alle studierichtingen die we inrichten in de tweede graad. Voor elke studierichting kan je de lessentabel terugvinden en een filmpje bekijken. Hierin legt een leerkracht duidelijk uit wat je mag verwachten. 

  • Je kan ook alvast een kijkje nemen in onze studiegids. Je vindt hier voor elke studierichting o.a. de lessentabel, het profiel wat je als leerling moet hebben maar ook wat je toekomstmogelijkheden zijn.

  • Geniet alvast van deze kennismaking met onze campus! Heb je hierna nog vragen? Geen nood! Je kan je aanmelden voor een live-chat met één van onze medewerkers.

 

 

Heb je nog vragen?

We hopen dat jullie door de informatie op deze pagina een goed beeld gekregen hebben van de mogelijkheden in de tweede graad.

Heb je nog vragen? Dan kan je hieronder een aanvraag indien voor een Live chat. Eén van onze medewerkers neemt contact met je op.

Je kan ook altijd terecht bij directeur studiekeuzebegeleiding Martine Thevisse:  martine [dot] thevissen [at] mosa-rt [dot] be

 

   

 

Domeinen en studierichtingen in de tweede graad

Informatiesessie voor 2A en 2B

Overgang van 2A naar het derde jaar

Overgang van 2B naar het derde jaar

Print-vriendelijke versiePDF versie

Eerstegraadsschool (1ste-2de jaar)
  Kinrooi                +32 89 70 25 43
  Maaseik               +32 89 56 32 32
  Neeroeteren         +32 89 86 46 65

 

Campus  Mosa-RT (vanaf 3de jaar)
 +32 89 56 30 59 
   A
lgemeen: 
info [at] mosa-rt [dot] be
    info [at] mosa-rt [dot] be (F)inancieel: boekhouding [at] mosa-rt [dot] be

 

CLW / Duaal Leren +32 89 56 81 86