De onderwijsmodernisering, wij zijn er klaar voor!

In september 2021 starten we op campus Mosa-RT met de onderwijsmodernisering. Wij hadden jullie hierover graag meer informatie gegeven tijdens een opendeurdag. Omdat we het ontzettend jammer vinden dat we jullie voorlopig niet kunnen (en mogen) ontvangen op onze mooie campus, hebben we een digitaal alternatief uitgewerkt.

Wat hebben we voor jullie in petto?

  • Twee uitgebreide informatiesessies voor de ouders. Eentje over de overgang van 2A naar het derde jaar en eentje over de overgang van 2B naar het derde jaar.

  • Een duidelijk overzicht van alle studierichtingen die we inrichten in het derde jaar. Voor elke studierichting kan je de lessentabel terugvinden en een filmpje bekijken. Hierin legt een leerkracht duidelijk uit wat je in het derde jaar mag verwachten. 

  • Je kan ook alvast een kijkje nemen in onze studiegids. Je vindt hier voor elke studierichting o.a. de lessentabel, het profiel wat je als leerling moet hebben maar ook wat je toekomstmogelijkheden zijn.

  • Geniet alvast van deze kennismaking met onze campus! Heb je hierna nog vragen? Geen nood! Je kan je aanmelden voor een live-chat met één van onze medewerkers of je kan een bubbelbezoek plannen.

 

 

Heb je nog vragen?

We hopen dat jullie door de informatie op deze pagina een goed beeld gekregen hebben van de mogelijkheden in ons derde jaar.

Tijdens een opendeurdag hebben we leuke heen-en-weer gesprekken met kandidaat leerlingen en hun ouders. Omdat de opendeurdag niet kan doorgaan zoals gepland en om jullie toch de kans te bieden om op al jullie vragen een antwoord te krijgen, organiseren we een live chat.

De inschrijving voor de bubbelbezoeken is afgesloten. Met vragen kan je altijd terecht bij directeur studiekeuzebegeleiding Martine Thevissen: martine [dot] thevissen [at] mosa-rt [dot] be

   

 

Domeinen en studierichtingen in het derde jaar

Informatiesessie voor 2A en 2B

Overgang van 2A naar het derde jaar

Overgang van 2B naar het derde jaar

Print-vriendelijke versiePDF versie

Campus  Mosa-RT  +32 89 56 30 59 
A
lgemeen: 
info [at] mosa-rt [dot] be
info [at] mosa-rt [dot] be (F)inancieel: boekhouding [at] mosa-rt [dot] be

Eerstegraadsschool
Kinrooi                +32 89 70 25 43
Maaseik               +32 89 56 32 32
Neeroeteren         +32 89 86 46 65

Centrum Leren en werken +32 89 56 81 86