Spelletjesavond

Hoe kan je 2021 beter starten dan met een leuke spelletjesavond!

Kerstsfeer in het Schoolhouse

Ook op het Schoolhouse zorgen de jongeren voor een leuke kerstsfeer!

 

De tweede graad pimpt hun lokaal

Pure creativiteit op het Schoolhouse! De jongeren van de tweede graad
pimpen hun groepslokaal. 

De Sint op bezoek in het Schoolhouse.

Vooraleer de stoomboot naar Spanje vertrok meerde hij even aan op de mistige oevers van de Maas. Een verrassingsbezoekje aan de brave kindertjes van het internaat mocht daarbij natuurlijk niet ontbreken. De Goedheiligman werd vrolijk ontvangen door de (b)engeletjes van de eerste graad, bezocht goedgemijterd die van de tweede en kreeg met een beetje hulp van begeleider Franky zelfs die van de derde graad zo ver om hun schoentje te zetten. Gezelligheid troef!

Respect - Graffiti

Onder het motto Respect is een werkwoord hadden de jongeren van de tweede graad de eer en het genoegen om graffiti-kunstenaar Nash te ontmoeten. Ze mochten zelf aan de slag om een creatieve invulling te geven aan het begrip 'respect'.  Het proces en de resultaten zijn te bewonderen in het foto-album van het Schoolhouse.

 

Goede doelenactie Schoolhouse.

Geen betere dag dan Werelddierendag om de kick-off te geven voor de Goede Doelenactie van de tweede graad. Werkgroep Dino (Jesse, Joris, Thijs, Lars, Seven en Toon) zijn de komende twee weken te vinden op de speelplaats en in de leraarskamer om hun eigenhandig gefabriceerde Vegan chocoladereep aan de man / vrouw te brengen. Van elke verkochte reep gaat er één euro naar het goede doel: Dieren in Nood Ophoven. Leuk detail: Joris, patissier in spe, heeft deze reep zelf bedacht én gemaakt!

 

Ijsjes!

Als liefde door de maag gaat, dan spetterde het gisteren van het vieruurtje af: 20 liter artisanaal ijs waarvan 40 % pure passie- en mangovrucht verrijkt met natuurlijke suikers. Geschonken door Broekmans patisserie, ouders van Joris en Martijn, wiens zaak nog maar pas in de kijker stond op SBS6. En het heeft gesmaakt!

Gotcha in het Schoolhouse.

De jongeren van het Schoolhouse hebben Gotcha gespeeld. Een leuk, tactisch en erg spannend spel. De winnaar kreeg een doodgewoon doodleuk prijsje laughing

Ramadan@VIMK

Van 6 mei tot 4 juni was het voor deze jonge heren lonkend uitkijken naar de zonsondergang. Respect en prettige Suikerfeesten, oftewel 'Eid Mubarak'!

Topprestatie Jeffrey van het Schoolhouse.

De eerste plaats voor de Vlaamse Houtproef 2019 voor de afdeling Buso ging naar....... Jeffrey Kauwenberg
Topprestatie Jeffrey! Het hele Schoolhouse en de begleiders zijn trots op jou!

Print-vriendelijke versiePDF versie
Inhoud syndiceren

Campus  Mosa-RT  +32 89 56 30 59 
A
lgemeen: 
info [at] mosa-rt [dot] be
info [at] mosa-rt [dot] be (F)inancieel: boekhouding [at] mosa-rt [dot] be

Eerstegraadsschool
Kinrooi                +32 89 70 25 43
Maaseik               +32 89 56 32 32
Neeroeteren         +32 89 86 46 65

Centrum Leren en werken +32 89 56 81 86