Opleidingen Mosa-ic

Bedrijven kiezen steeds meer voor een opleiding op maat met de bijhorende voordelen.
Enkele voordelen zijn dat de inhoud van een opleiding mee bepaald wordt door het bedrijf en dat een opleiding, als gewenst, binnen het eigen bedrijf kan doorgaan.

Dankzij een nauwe samenwerking met onze partnerbedrijven beschikt het lerarenteam van Mosa-ic over de nodige vakkennis van de laatste technieken en technologieën. Op onze campus werken we met een moderne uitrusting waardoor kwalitatief hoogstaande opleidingen gegarandeerd worden.

De kostprijs voor een opleiding op maat wordt bepaald door de duur van een opleiding, de lesplaats, cursusinhoud, enzovoort. Omdat Mosa-ic een erkend dienstverlener is zijn er meerdere mogelijkheden om gebruik te maken van subsidies en/of opleidingspremies. 

  • De Vlaamse KMO-portefeuille is een subsidiemaatregel waarmee je als Vlaamse KMO jaarlijks een bepaald bedrag kan krijgen voor ondersteuning in diverse domeinen waaronder opleiding. De steunmaatregel is gericht op opleidingen die het huidige of toekomstige functioneren van KMO's verbeteren. Voor meer informatie verwijzen we naar hun website.
    Ons erkenningsnummer voor opleidingen van Mosa-ic (KaSO Maaseik-Kinrooi) is DV.O 101609.
  • Er zijn nog een aantal andere subsidie- en financieringsmogelijkheden van toepassing, vraag de mogelijkheden op via uw werkgeversorganisatie of sectororganisatie.
    Er kan bijvoorbeeld onder bepaalde voorwaarden samengewerkt worden met FTMLFTML leerrekeningConstructivWoodwizeOOM, …
    Voor hulp bij de aanvraag van een dossier mag je onze opleidingsmedewerkers contacteren. Zij helpen graag verder bij de aanvraag van uw subsidiedossier.
Print-vriendelijke versiePDF versie

Campus  Mosa-RT  +32 89 56 30 59 
info [at] mosa-rt [dot] be

Eerstegraadsschool
Kinrooi                 +32 89 70 25 43

Maaseik               +32 89 56 32 32

Neeroeteren         +32 89 86 46 65

                 

Comments