#steunkousen op het internaat

Onze leerlingen van het internaat zijn solidair op Wereld Downsyndroomdag! 
Met twee verschillende sokken maken ze een statement: anders zijn is een gave!

Leefruimte in een nieuw jasje

De leefruimte van het internaat voor onze jongste bewoners werd in een nieuw jasje gestoken. En het resultaat mag gezien worden!

Vrienschapsdag op het internaat

8 vrienden zijn, letterlijk en figuurlijk, in het voetspoor van onze internen getreden. Van fietspoule tot vieruurtje, van kamer tot studiezaal, van frietenfeest tot recreatie, van leefruimte tot slaapplek, ze waren erbij en ze waren bovenal samen! Een dagje intern en vrienden voor het leven!

 

Valentijn op het internaat

Ook Valentijn wordt op het internaat niet vergeten! De liefde spat van het bord af.

Schaakmat voor onze internen!

Organisatie, plannin, strategie, variatie, adaptatie én time-management in één beweging. Dit kon wel eens over scho... euh, schaak gaan natuurlijk!

Escape Room voor onze internen!

Enkele first-graders konden vandaag ontsnappen uit de werkplek van een gestoorde leerkracht!
Met het oplossen van moeilijke raadsels, ontcijferen van codetaal en speuren naar sleutels vonden ze de gsm met bewijzen tegen de leerkracht, alsook de sleutel om te ontsnappen! 

Een goede start van het nieuwe jaar voor onze internen

Onze internen zijn goed gestart in het nieuwe jaar! Het was niet alleen een fijn weerzien met elkaar en de opvoeders maar ze hebben het nieuwe jaar ook aan de gang getrapt met een bezoekje aan de Mc Donald's én de Euroscoop!

Terug in de tijd

Onze First Graders van het internaat hebben een verrassingsbezoek gebracht aan de slaapzaal van het 'oude' internaat in Maaseik. Even terug in de tijd!

Kaartavond Internen

Kansberekening, strategie, psychologie, timing, afleiding, bluffen en vooral veel spelplezier
oftewel: poker! Maar dan wel niet voor echt geld! 

Regionale Happening Internen

Vandaag overhandigden meer dan 500 internen een cheque ter waarde van 8 120 euro aan de organisatie 'Een hart voor Limburg', zij zetten zich in om de levenskwaliteit in Limburg te verbeteren.
De cheque werd overhandigd tijdens de ontmoetingsdag van de internen in Hamont-Achel, na een boeiende dag vol sport en spel in Erperheide en Snow Valley. Dankzij 'Een hart voor Limburg' krijgen kwetsbare jonge mensen meer kansen, en krijgen kinderen die opgroeien met een beperking of in een zwakkere maatschappelijke positie de broodnodige steun.

 

Print-vriendelijke versiePDF versie
Inhoud syndiceren

Campus  Mosa-RT  +32 89 56 30 59 
info [at] mosa-rt [dot] be

Eerstegraadsschool
Kinrooi                 +32 89 70 25 43

Maaseik               +32 89 56 32 32

Neeroeteren         +32 89 86 46 65

                 

Comments