Goede doelenactie Internaat

Geen betere dag dan Werelddierendag om de kick-off te geven voor de Goede Doelenactie van de tweede graad. Werkgroep Dino (Jesse, Joris, Thijs, Lars, Seven en Toon) zijn de komende twee weken te vinden op de speelplaats en in de leraarskamer om hun eigenhandig gefabriceerde Vegan chocoladereep aan de man / vrouw te brengen. Van elke verkochte reep gaat er één euro naar het goede doel: Dieren in Nood Ophoven. Leuk detail: Joris, patissier in spe, heeft deze reep zelf bedacht én gemaakt!

 

Ijs op het internaat

Als liefde door de maag gaat, dan spetterde het gisteren van het vieruurtje af: 20 liter artisanaal ijs waarvan 40 % pure passie- en mangovrucht verrijkt met natuurlijke suikers. Geschonken door Broekmans patisserie, ouders van Joris en Martijn, wiens zaak nog maar pas in de kijker stond op SBS6. En het heeft gesmaakt!

Gotcha in het internaat

De jongeren van het internaat hebben Gotcha gespeeld. Een leuk, tactisch en erg spannend spel. De winnaar kreeg een doodgewoon doodleuk prijsje laughing

Start schooljaar internaat

Een plaats voor ieder en ieder op zijn plaats. 
Het eerste overleg is gestart met een rondetafelgesprek. De tweede graad zoekt vertegenwoordigers.

Ramadan@VIMK

Van 6 mei tot 4 juni was het voor deze jonge heren lonkend uitkijken naar de zonsondergang. Respect en prettige Suikerfeesten, oftewel 'Eid Mubarak'!

Topprestatie Jeffrey van het internaat!

De eerste plaats voor de Vlaamse Houtproef 2019 voor de afdeling Buso ging naar....... Jeffrey Kauwenberg
Topprestatie Jeffrey! Het hele internaat en de begleiders zijn trots op jou!

Verkiezingen

Was het de strategische stem van Thijs of was het de logica van de gelijkgestemde programma's die maakte dat, onders de overwinning van Joris met 9 tegen 6 stemmen, beide partijen het op een akkoordje wierpen om hun krachten te bundelen tot de allereerste TEAM EGVI (Eerste Graad Vertegenwoordiging Internaat)? We vermoeden beide.

Proficiat en veel succes!

#steunkousen op het internaat

Onze leerlingen van het internaat zijn solidair op Wereld Downsyndroomdag! 
Met twee verschillende sokken maken ze een statement: anders zijn is een gave!

Leefruimte in een nieuw jasje

De leefruimte van het internaat voor onze jongste bewoners werd in een nieuw jasje gestoken. En het resultaat mag gezien worden!

Vrienschapsdag op het internaat

8 vrienden zijn, letterlijk en figuurlijk, in het voetspoor van onze internen getreden. Van fietspoule tot vieruurtje, van kamer tot studiezaal, van frietenfeest tot recreatie, van leefruimte tot slaapplek, ze waren erbij en ze waren bovenal samen! Een dagje intern en vrienden voor het leven!

 

Print-vriendelijke versiePDF versie
Inhoud syndiceren

Campus  Mosa-RT  +32 89 56 30 59 
info [at] mosa-rt [dot] be

Eerstegraadsschool
Kinrooi                 +32 89 70 25 43

Maaseik               +32 89 56 32 32

Neeroeteren         +32 89 86 46 65

                 

Comments