Kaartavond Internen

Kansberekening, strategie, psychologie, timing, afleiding, bluffen en vooral veel spelplezier
oftewel: poker! Maar dan wel niet voor echt geld! 

Regionale Happening Internen

Vandaag overhandigden meer dan 500 internen een cheque ter waarde van 8 120 euro aan de organisatie 'Een hart voor Limburg', zij zetten zich in om de levenskwaliteit in Limburg te verbeteren.
De cheque werd overhandigd tijdens de ontmoetingsdag van de internen in Hamont-Achel, na een boeiende dag vol sport en spel in Erperheide en Snow Valley. Dankzij 'Een hart voor Limburg' krijgen kwetsbare jonge mensen meer kansen, en krijgen kinderen die opgroeien met een beperking of in een zwakkere maatschappelijke positie de broodnodige steun.

 

Sponsorloop internaat

Vandaag lieten onze First Graders zich van hun sportiefste kant zien tijdens de sponsorloop voor het goede doel. De formule was even simpel als gezond: één symbolische euro per rondje op de Finse piste. Langs deze weg willen we ook alle sponsoren (ouders, leerkrachten, stagiaires ...) bedanken voor hun bijdrage en natuurlijk ook alle renners voor hun onverdroten inzet! Goed voor het hart én goed voor Hart voor Limburg. 

 

Spokentocht Internaat

Jong en oud(er) trotseerde de duistere toverkracht van Zuster Mathilda en andere onheildspellende schepsels in de graadoverstijgende spokentocht. Deze jaarlijkse VimK-klassieker, wordt georganiseerd door en voor onze internen en hun ouders. De opbrengst gaat integraal naar het goede doel.

Great First Grade Debat

Onze First Graders op het internaat hebben onder leiding van moderator Danny een heus debat gevoerd.
Ze konden zich uitspreken over verschillende thema's zoals de klimaatopwarming maar ook (en vooral) de zin en onzin van een steeds meer gedigitaliseerde wereld.
Dat de meningen verdeeld waren, spreekt voor zich. Gelukkig ook maar!

Print-vriendelijke versiePDF versie
Inhoud syndiceren

     

Comments