Opleiding in de kijker Centrum Leren en Werken

Opleiding in de kijker] VOEDING-HORECA Binnen de opleidingen keukenmedewerker en hulpkok leer je alles over het werken in de keuken. Doordat je bij ons én je diploma secundair onderwijs kan halen én werkervaring op kan doen ben je hierna helemaal klaar voor de arbeidsmarkt.

Kerstpakketjes van de leerlingen winkelbediende

De leerlingen van de opleiding Winkelbediende hebben leuke kerstpakketjes gemaakt. Deze zijn te koop in het winkeltje van het Centrum Leren en Werken.

Centrum Leren en Werken op tweedaagse

Onder het motto 'leren door te doen' vertrokken de leerlingen keukenmedewerker en hulpkok van het Centrum Leren en Werken in Maaseik op 18 en 19 november op tweedaagse naar de horecabeurs in Gent en naar de zee. Het was een mooie uitstap waarbij ze veel bijleerden over hun passie, koken. Nadat ze voldoende hadden mogen proeven ging de reis naar de zee, waar ze nog enkele opdrachten kregen voor algemene vorming.

 

Opleiding in de kijker Centrum Leren en Werken

Dit jaar hebben we flink geïnvesteerd in de opleiding metaal. Zo kunnen de leerlingen nu gebruik maken van een splinternieuwe opspantafel en knipbank.Buiten de opleiding productiemedewerker metaal kan je bij ons ook de lasdiploma's mig/mag, tig, beklede elektrode, hoeknaadlas, plaatlas én pijplas behalen!

Afgestudeerd op het Centrum leren en werken!

Daan stelde zijn portfolio voor en studeert nu af met zijn certificaat lasser en zijn diploma secundair onderwijs op zak. Proficiat!

Teambuildingsactiviteit Centrum leren en werken

Om elkaar beter te leren kennen starten we het schooljaar met enkele teambuildingsactiviteiten.
Goed voor het groepsgevoel en om de leerkrachten te leren kennen!

Centrum Leren en werken op bezoek bij Geelen Counterflow

Onze leerlingen van metaal werden hartelijk ontvangen voor een bedrijfsbezoek bij Geelen Counterflow. Ze leerden er niet alleen heel veel over metaal, maar ook over hoe je als bedrijf je ecologische voetafdruk zo laag mogelijk kan houden. Knap om te zien hoever dit bedrijf hiermee staat! 

Eerste hulp bij ongevallen in het CLW

Onze leerlingen kregen deze week aan de hand van deze levensechte wonden les van de mensen van het Rode Kruis-Dilsen-Stokkem Maaseik. Geen saaie theorie, maar heel praktische tips die ze in hun dagelijks leven nog veel kunnen gebruiken, top!

Grenzen verleggen op het Centrum Leren en Werken

Grenzen verleggen, ook in de opleiding keukenmedewerker!
Het mag wel eens iets anders zijn dan de Belgische kost. Deze week stond er sushi op het menu 

Vakmanschap in het Centrum Leren en Werken

Weer een trapje dichter bij afstuderen! Een van onze leerlingen hout heeft een prachtige trap gemaakt, het resultaat mag gezien worden! 

Print-vriendelijke versiePDF versie
Inhoud syndiceren

Campus  Mosa-RT  +32 89 56 30 59 
info [at] mosa-rt [dot] be

Eerstegraadsschool
Kinrooi                 +32 89 70 25 43

Maaseik               +32 89 56 32 32

Neeroeteren         +32 89 86 46 65

Centrum Leren en werken +32 89 56 81 86

 

                         

Comments